UUTISKIRJEEN TILAUS

Konserniimme kuuluu toimintaa niin etelässä kuin pohjoisessa. Tarjoamme ainutlaatuisia ja korkeatasoisia palveluita yksityis- ja ryhmäasiakkaille Espoon Nuuksiossa ja Lapin Levillä. Tilaamalla uutiskirjeemme saat joka tiedotteessa tietoa molemmista kohteistamme.

Haltia

Haltia kokoaa Suomen luonnon yhden katon alle ja tuo sen aivan ihollesi niin rakennuksen ja tilojen kautta kuin upeissa näyttelyissä. Haltia ja Nuuksion luonto tarjoavat organisaatioille inspiroivan ympäristön työskentelyyn ja yhteishengen luomiseen. Yksityistilaisuuksia varten Haltiasta löytyy monipuolisia ja muunneltavia tiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kauniit maisemat ja loistavat retkeilymaastot kutsuvat patikoijaa luontoretkelle. Haltian näyttelyissä saat aidon elämyksen koko Suomen luonnosta. Ravintolassa nautit herkulliset ateriat ja myymälästä löydät retkeilijän pientarvikkeet, matkamuistot ja lahjatavarat.

Levi

Ainutlaatuinen palvelukonsepti sisältää kaksi viihtyisää ja tasokasta hotellia sekä Kokous- ja kongressikeskus Levi Summitin palveluineen, näyttelyineen ja elokuvateattereineen. Moderni Hotel Levi Panorama sijaitsee Levi-tunturin rinteessä ja kodikas Hotel K5 Levi tunturikylällä. Useat ravintolamme tarjoavat makumatkoja Lappiin ja kauemmaksikin. Suomen suurtunturialueen laajat erämaa-alueet ja eläväinen Levin tunturikylä tarjoaa fantastiset puitteet sekä aktiivilomaan ja strategiapäiville, että rentoon oleiluun ja unelmointiin.

* pakolliset